een multifunctionele omgeving…

Voor de nieuwsgierige moderne reiziger die openstaat voor nieuwe indrukken. We brengen je in contact met het lokale leven. Of dit nu in de stad is of in een van onze spiksplinternieuwe gemeenschappelijke ruimtes. We willen je helpen om anders te reizen en de stad op een originele, nieuwe manier te ontdekken.

The Dude burger

restaurant & bar The Dude

verken >

upcoming event

78406956_442956336389322_5172268792033574912_n

The Dude Comedy Club: Xmas Edition!

Thursday
19th December 2019

see all events

instagram #

Dit hotel was echt geweldig. Heel cool en vol met mooie kunst. Het personeel was fantastisch en het hotel heeft alles wat je nodig hebt. En de bioscoopruimte was lekker knus!

Hayley W.

We waren aangenaam verrast door dit hostel. Het heeft een nette, moderne inrichting en de voorzieningen zijn geweldig. Een bar, restaurant, bioscoopruimte en veel gemeenschappelijke ruimtes om in te ontspannen. Het personeel was beleefd en behulpzaam. Het treinstation ligt op loopafstand en er worden dagelijks veel activiteiten georganiseerd.

Tasha T.

We hebben van Amsterdam en van ons verblijf in VIA genoten. Comfortabele loungeruimtes, wasfaciliteiten, kluisjes, restaurant en bar, eigen stopcontacten en bedlampjes… Absoluut het geld waard.

Alexandra F.