Reis je met een groep van 15 of meer mensen naar Amsterdam? Dan bieden wij de perfecte groepsreservering!

Reizen met een grote groep naar Amsterdam staat garant voor veel lol. Toch levert het soms ook wat kopzorgen op, omdat je aan zoveel dingen moet denken. Maar niet als je reist met Via Amsterdam, want voor ons is de enige goede reden voor hoofdpijn een leuke avond uit in Amsterdam.

Waarom voor Via Amsterdam kiezen als je met een groep reist?

Omdat wij gegarandeerd iets leuks te bieden hebben, en dat is precies waar je naar zoekt! Onze grote hostelkamers met en-suite badkamer bieden precies de privacy die jouw groep nodig heeft. Buiten je kamer vind je multifunctionele urban ruimtes die je zelf zult ontdekken. Ons restaurant The Dude biedt 270 zitplaatsen en kan omgetoverd worden tot een feestzaal met dj of een grote game room waarin iedereen zijn of haar skills kan laten zien.
The Dude kan ook eten voor de groep verzorgen. Ontbijt, lunch, diner of drankjes.

taking a photo of two girl with a cell phone

Klinkt goed, maar hoe zit het met de praktische details?

Via Amsterdam is eenvoudig te bereiken per bus, auto of openbaar vervoer. In 5 minuten loop je naar het metrostation, en vanaf daar ben je in 6 minuten in de stad en in 12 minuten bij Amsterdam Centraal Station.

Bij 15 personen of meer beschouwen we een reservering als een groepsreservering. Uiteraard bieden we speciale tarieven voor de kamers, het eten en de drankjes, en we hebben een team van geweldige experts die jouw reisje naar Amsterdam een stuk eenvoudiger maken.

Lijkt het je wat?

Vul onderstaand formulier in om met ons in contact te komen.

    Website is protected by reCAPTCHA. Google Privacy and Terms apply.